fbpx

Fællessang “Syng – Spis og Snak”

Sammen med Stauning/Dejbjerg U&I inviterer vi til fællessang med Rasmus Skov Borring den 8. februar 2022 kl. 19.00 på Dejbjerglund Efterskole.

Grundet Covid-19 har vi valgt at aflyse den oprindelig planlagte fællesspisning forinden.

Sangaften med fortælling og sang fra højskolesangbogen.

Rasmus Skov Borring er en fantastisk pianist, komponist og foredragsholder. I 2019 modtog Rasmus Skov Boring N.F.S Grundtvigs pris for sit arbejde med formidlingen af den danske fællessangtradition. Han spiller konerter og holder sangforedrag overalt i Danmark og har ligeledes rejst med sine foredrag og fællessange i bl.a. USA, Norge og Frankrig. Han står blandt andet bag tonerne til sange “Gi’ os lyset tilbage”, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Folkeoplysning er en vigtig del af hans professionelle virke med fokus på både fællessang som kulturfænomen og musikkens æstetiske dimension i sine kompositioner.

Vi ser frem til en aften, hvor vi trygt dykker ned i højskolesangbogen med Rasmus ved roret.

Tilmelding og betaling

Pris: 80,- (inkl. kaffe og kage)

Tilmelding skal ske til: Karen Lundgaard Agerholm tlf. 25382631 (sms er ok) eller sangaften@uogi.dk

Oplys fulde navn på de personer du tilmelder, så vi kan krydse samtlige deltagere af i indgangen.
Betaling kan enten ske i indgangen, eller ved indbetaling til MobilePay 20282 eller konto 7780 6238059. Oplys venligst fulde navn på deltagere i kommentarfeltet.

4 x sang, spis og snak

Dejbjerglund Efterskole, Stauning-Dejbjerg 60+ og Stauning-Dejbjerg U&I inviterer til fællessang i hhv. Stauning og Dejbjerg. Vi vil fra september 21 til juni 22 afholde fire fællessangarrangementer for alle sangstemmer, uanset om du synger rent, falsk, højt eller lavt.