fbpx

Fællessang “Syng – Spis og Snak”: En hyldest til Kim Larsen

Sammen med Stauning/Dejbjerg U&I inviterer vi til fællessang med Henrik Volf den 5. april 2022 kl. 19.00 i Samlingssalen på Stauning Skole.

Alle er velkommen, men bemærk der er tilmelding til arrangementet – se herunder.

Denne aften hylder vi Kim Larsen.

Henrik volf er en dansk musiker, sanger, guitarist og sangskriver. Udgav sammen med bandet CREW i 1984 singlen “Venter du stadig”, og debuterede i 1992 som solist med udgivelsen af de engelsksprogede album “Walkin That Road”. Henrik Volf har siden medvirket på 39 udgivelser og har i alt 264 registrede egne kompositioner. 139 af disse værker er enten udgivet som single, EP eller album.

Henrik Volf turnerer rundt både som solist, men også med bandet “Volf Duo”.

Sammen med Henrik Volf dykker vi ned i et væld af Kim Larsens sange og vi ser frem til en helt igennem fantastisk aften.

Tilmelding og betaling

Pris: 80,- (inkl. kaffe og kage)

Tilmelding skal ske til: Karen Lundgaard Agerholm tlf. 25382631 (sms er ok) eller sangaften@uogi.dk

Tilmelding senest 29. marts.

Oplys fulde navn på de personer du tilmelder, så vi kan krydse samtlige deltagere af i indgangen.
Betaling kan enten ske i indgangen, eller ved indbetaling til MobilePay 20282 eller konto 7780 6238059. Oplys venligst fulde navn på deltagere i kommentarfeltet.

4 x sang, spis og snak

Dejbjerglund Efterskole, Stauning-Dejbjerg 60+ og Stauning-Dejbjerg U&I inviterer til fællessang i hhv. Stauning og Dejbjerg.
Vi vil fra september til maj afholde 4 fællessangarrangementer for alle sangstemmer, uanset om du synger rent, falsk, højt eller lavt.