Fællessang “Syng, Spis og Snak”

Dejbjerglund Efterskole og Stauning Dejbjerg U&I inviterer til nye omgange fællessang i hhv. Stauning og Dejbjerg. Vi vil fra oktober til februar afholde 3 arrangementer for alle sangstemmer, uanset om du synger rent, falsk, højt eller lavt. Der vil ved hvert arrangement være en deltagerpris, og deltagelse kræver tilmelding.

Ronnie Olesen og Mona Britt Nykjær

Dato: 8. februar 2023 kl. 19-21
Sted: Kultursalen, Dejbjerglund Efterskole
Pris: 150 kr inkl. kaffe og kage
Tilmelding: Senest den 2. februar 2023

Vi er så glade for, at vi denne aften kan byde velkommen til Ronnie Olesen og Mona Britt Nykjær. Ronnie er bl.a. kendt som ham den langhårede ved klaveret i bandet “Neighbours”, som bl.a. er kendt fra arrangementet og programmet “Sommersang i Mariehaven”. Mona Britt Nykjær er musicalperformer, sanger og skuespiller og har optrådt i flere kendte musicals såsom “Tommy” og “Chess”. Hun synger i orkestret “Grand Prix Deluxe”. Vi glæder os til at byde dem velkommen i Dejbjerglund Efterskoles kultursal, hvor vi sammen skal synge, men også nyde de to musikeres samspil. 

Tilmelding og betaling

Tilmelding skal ske til: Karen Lundgaard Agerholm tlf. 25382631 (sms er ok) eller sangaften@uogi.dk

Oplys fulde navn på de personer du tilmelder, så vi kan krydse samtlige deltagere af i indgangen.
Betaling skal ske med teksten “sangaften+ dato” via MobilePay 20282, overførsel til konto 7780-6238059 eller ved indgangen.

BEMÆRK: Ved samlet bestilling af alle 3 arrangementer inden den 6. oktober sparer du 50 kr. Samlet pris er 350 kr.

Vi ser frem til tre fantastiske sangafter i godt selskab.

Arrangementet er støttet af Nordea Fonden