Sjovt, socialt og helt særligt 

Tag venner og veninder med til 4 dages sommerlejr fyldt med sport, grin og gode oplevelser fra tirsdag den 1.august til fredag den 4. august 2023

Alder
Campen henvender sig til børn, som starter i 3. klasse efter sommerferien til og med 13 år. Dispensation kan aftales med Kjeld Lykke Christiansen på telefon 40383719.

Deltagelse
Du kan enten tilmelde dig som dags-deltager hver dag fra 9:00-17:30 eller som lejrdeltager med fuld forplejning og overnatning.

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem fem linjer:
·         Fodbold
·         Springgymnastik
·         Rytme & Dans
·         Outdoor
·         Håndbold U11 spillere

Om formiddagen har du din linjeidræt fra kl. 9.00 til kl. 12.00, her får du mulighed for at dygtiggøre dig i din idrætslinje. Se beskrivelserne nedenfor.


Fodbold: 

Vi jonglerer, vi skyder på mål og lærer noget om løbebaner. Fodbold på sportscamp har både fokus på teknik og spilforståelse. Der vil være masser af spilsituationer både på almindeligt græs, på kunstgræsbanen, goal station, på fodboldborg, på beachbane, og som noget nyt i år afvikler vi en indendørs fodboldturnering med præmier. Vi er seriøse, men der er også tid til at have det sjovt sammen med kammeraterne. (Medbring egen bold).

Springgymnastik: 
I springgymnastik deler vi op efter niveau. Nogle arbejder med begynderspring og andre kører på med øvet niveau. Vi bruger Dejbjerglund Efterskoles nye springcenter med faciliteter som stortrampoliner, fasttrack, pommesfrittes grav, bløde grave og diverse airtracks. Alle snuser til trampolinspring. Nogle leger med tumblingteknikker, imens andre får styr på basisteknik til kraftspring, flikflak og salto.

Rytme og dans: 

På denne linje arbejder vi med håndredskaber, grundlæggende rytmegymnastik og kropskontrol. Vi bevæger os ind i dansens univers med hiphop og nye danse-stilarter. Vi arbejder i Dejbjerglunds dansestudie med fed lyd og spejlsal, som hjælper dig til at rette og gøre dine bevægelser endnu skarpere.

Outdoor: 

For dig som godt kan lide friluftsliv er Outdoor en fantastisk mulighed. Her er alt i spil: Vi skal lege i skoven, sejle kano og kajak ved fjorden, lave mad over bål og dyrke lejrlivet. Derudover bruger vi en dag i WOW-Park. Alle dage krydres med landsbylege og hyggeligt samvær.

Håndbold for U11 spillere: 

Hvis du er U11 spiller i sæsonen 2023/24 kan du få 4 dage med fuld fokus på personlige finter, spilforståelse og afslutningsformer. I prøver håndboldtaktik i mange forskellige spilsituationer. Akademispillere fra Skjern Håndbold er bl.a. instruktører. Medbring egen bold.

Valgfag og fællesaktivitet
Om eftermiddagen har du dels linjeidræt og dels aktiviteter på tværs af linjerne. Valgfag kan være en tur til stranden, skovaktiviteter, discgolf, basket og selvfølgelig masser af spring, dans og boldspil.

Hver aften byder på fællesaktiviteter og lejrliv med sang og fortælling.

Indkvartering
Børnene afleveres på Dejbjerglund Efterskole tirsdag den 1. august kl. 8:30-9:00.

Her indkvarterer vi børnene – de kan selv være med til at ønske værelseskammerater ved ankomsten. Dagseleverne møder ind i samme tidsrum.

Vi har voksne instruktører på alle 5 linjer. Ligeledes er det 2 voksne idrætsuddannede, som er lejransvarlige. Dejbjerglunds forstanderpar, Gitte og Kjeld svæver i kulissen. Vi er klar til at give jer en tryg og lærerig sportscamp.

Sportscampen arrangeres af Dejbjerglund Efterskole i samarbejde med DGI Vestjylland

Pris og Tilmelding
Pris eksklusiv overnatning: 1365,-
Pris inklusiv overnatning: 1650,-
+ evt. tilkøb

Tilmelding senest den 15. juni 2023 på nedenstående link.