Dorthe Kold

Dorthe valgte i 2017 at starte på uddannelsen som ernæringsassistent på Uddannelsescenter Holstebro – UCH. Praktiktiden blev gennemført på Dejbjerglund Efterskole. Dorthe blev færdiguddannet den 15. marts 2019. Og er efterfølgende blevet ganske uundværlig i køkkenet.

Interessen for faget blev dannet allerede tilbage fra det første ungdomsjob, da Dorthe blev opvasker på Røgind Kro. Sidenhen har interessen bragt hende forbi Laugesens Have, Erhvervsskolen Vestjylland og ROFI. 

Dorthe bor i Muldbjerg på en nedlagt ejendom sammen med sin mand Svend Erik. På gården er der katten Svend og nogle får. Køkkenhave og drivhus dyrkes flittigt. Hoverdal plantage ligger lige i baghaven og er derfor ofte besøgt på gå/løbe/cykelture.

Fritiden bruger Dorthe og hendes mand på at programsætte musikken til Skagen Festival. Hun sammensætter også musikprogrammet for Café Scenen på Strib Vinter Festival, Folk Club 95 i Struer samt Muldbjerg Mølle. Dorthe elsker folk musikken og hører ca. 50 koncerter om året.

Rejser har også stor interesse, Dorthe har bla. besøgt Cuba og Kap Verde, igen med musikken og naturen i centrum.

Dorthe elsker en god film i biografen, en kop kaffe på en café, gengældte smil, koncerter med indhold, hygge med familien og gode venner med lækker mad og spil.