Gitte Dam

Gitte blev i 1998 uddannet til kok. Derefter rejste hun til Israel i Kibbutz i 9 mdr., hvorefter turen gik til Egypten og Jordan.

Derpå vendte hun snuden hjem mod det kolde Danmark, og hun har siden svunget gryder, potter og pander på diverse hoteller i Ringkøbing.

Da der kom børn ind i billedet stoppede det vilde Hotel-liv, og det mere rolige kantine-liv skulle prøves af.

Mad er vigtigt for Gitte. Hun er opvokset i en “miljøskadet” familie, hvor mad fylder usædvanligt meget – så allerede fra barnsben har hun været nysgerrig på mad og udforsket forskellige smagskombinationer.

Gitte gik på Dejbjerglund Efterskole i 10 kl. Hendes klart bedste skoleår. Nu er hun glad for at komme på den anden side og svinge gryder, potter og pander med eleverne. Hun nyder at være hjemme igen og få del i elevernes glæde og gode energi.

Gitte har altid spillet fodbold, men en skade satte desværre en stopper for det.

Gitte bor på et nedlagt landbrug med sin mand og to børn, Helene og Nathja.

Hun elsker at være sammen med familien – intet er bedre, end når alle er samlet til fællleshygge. Derudover går hun til yoga og traver en masse ture i den jyske natur. Gitte nyder god live-musik med vennerne. En fed koncert med fx. Volbeat er der altid plads til.