3. Hvordan adskiller vi os fra andre efterskoler?

Det kan være svært at sige, hvordan vi adskiller os fra andre efterskoler, men vi kan fortælle, hvordan vi gør, og lade jer afgøre om det er anderledes end på andre skoler. 

Vi er en skole med tydelige rammer, da mange unge har det bedst, når de ved, hvad de må og hvad de ikke må. Vi håndhæver vores regler, og der er en konsekvens, hvis reglerne overtrædes. Vi stiller krav til elevernes opførsel.

Eleverne bor på drenge- og pigegange, og eleverne bor på samme værelse hele året. Hvis der opstår konflikter på værelserne, bruger vi tid på at løse det sammen med eleverne.

 

Vi er fagligt ambitiøse i både 9. og 10. klasse. Vi har niveaudeling i 9. klasse og vi har tre forskellige boglige linjer i 10. klasse. 

Hos os, har eleverne mulighed for at få flere idrætsgrene op til flere gange om ugen. Man vælger ikke en linje med en bestemt idrætsgren.

Medarbejderne har en anerkendende og respektfuld tilgang, og vi er i øjenhøjde med eleverne. Det er vigtigt for os at danne gode relationer mellem elever og medarbejdere. Vi bestræber os på at være et hjem, og ikke en institution.