Onsdag den 3. februar kl. 16 – 20 ER AFLYST – NY DATO OPLYSES SNAREST.

Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. Til åbent hus den 3. februar kan du opleve den ægte efterskolestemning.

Vores elever vil være i fuld gang på alle skolens arealer. I hallen ruller bolden, mens vores elever vil være flyvende i springcentret. I vores dansestudie, kan du finde rytmen, når fede beats flyder fra højtalerne – kort sagt er hele skolen i gang, og du får direkte adgang til det hele.

KOMPETENTE RUNDVISERE

Efterkolens eksperter (eleverne) vil vise dig omkring, så du kan sagtens forberede alle de svære spørgsmål. De mere tekniske spørgsmål om ventelister mv. kan I få besvaret i spisesalen, hvor rundvisningen slutter. Her vil vores hjælpsomme lærere stå til rådighed.

I spisesalen serverer vi køkkenets berømte kaffe og kage – det er i sig selv besøget værd.

MASSER AF SPORT

Vores elever elsker sport, og de indtager med stor sikkerhed alle skolens faciliteter, når du besøger vores skole.

Selvom fællesskabet er efterskolens omdrejningspunkt, bruger vi til åbent hus også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Læs mere om boglighed her.

TILMELDING

Grundet Covid-19 er tilmelding nødvendigt. Vi har rundvisninger kl. 16, kl. 17 og kl. 19. Skriv en mail på kontor@dejbjerglund.dk eller ring på 9734 1900.

KAN DU IKKE KOMME PÅ DAGEN?

Vi afholder flere åbent hus arrangementer i løbet af foråret. I foråret er det den 7. april, den 26. april og den 6. juni.

Følg også med på vores facebookside, hvor vi fortæller om åbent hus-arrangementer.

Den 13. januar var officeielt Efterskolernes aften, men grundet Covid-19, har efterskoleforeningen aflyst den som en landsdækkende begivenhed. Vi vil dog stadig invitere indenfor som et åbent hus arrangement. Tilmelding vil nok blive nødvendigt – mere om dette senere.