fbpx

ONSDAG DEN 12. JANUAR 2022 KL. 18-21.

Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. Til Efterskolernes aften kan du opleve og fornemme en levende og sprudlende efterskole.

Vores elever vil være i fuld gang på alle skolens arealer. I hallen ruller bolden, mens vores elever vil være flyvende i springcentret. I vores dansestudie, kan du finde rytmen, når fede beats flyder fra højtalerne – kort sagt er hele skolen i gang.

På rundvisningen  vil vi sikre, at du kommer forbi skolens profilfag; gymnastik, håndbold, fodbold, men også får et indblik i skolens boglige fag og vores hverdag.

Sport og boglighed

Vores elever elsker sport, som fremmer fællesskabet. Selvom fællesskabet er efterskolens omdrejningspunkt, bruger vi på Efterskolernes Aften også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Læs mere om boglighed her.

Kan du ikke komme på dagen?

Kan du ikke deltage til Efterskolernes Aften 2022, så kan vi heldigvis tilbyde andre løsninger. Vi holder også åbent hus på nogle hverdagsaftener: tirsdag den 9. nov. 2021, onsdag den 2. marts 2022 og mandag den 4. april 2022.

Der er IKKE tilmelding til efterskolernes aften.

Følg med på vores facebookside, hvor vi fortæller om åbent hus-arrangementer.