fbpx

EFTERSKOLERNES DAG – SØNDAG DEN 25. SEPTEMBER 2022 KL. 13-17

Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. Til Efterskolernes dag kan du opleve og fornemme en levende og sprudlende efterskole.

Vores elever vil være i fuld gang på alle skolens arealer. På fodboldbanerne og i vores nye goal station sparkes bolden i mål, i hallen er bolden fyldt med harpiks, mens vores elever vil være flyvende i springcentret. I vores dansestudie, kan du finde rytmen, når fede beats flyder fra højtalerne – kort sagt er hele skolen i gang.

På rundvisningen  vil vi sikre, at du kommer forbi skolens profilfag; gymnastik, håndbold, fodbold, men også får et indblik i skolens boglige fag og vores hverdag.

Sport og boglighed

Vidste du i øvrigt at vores elever elsker sport, og til Efterskolernes dag indtager de med stor sikkerhed alle skolens faciliteter.

Selvom fællesskabet er efterskolens omdrejningspunkt, bruger vi på Efterskolernes Dag også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Læs mere om boglighed her.

Kan du ikke komme på dagen?

Kan du ikke deltage til Efterskolernes Dag 2022, så kan vi heldigvis tilbyde andre løsninger. Vi holder også åbent til efterskolernes aften den 11. januar 2023 og åbent hus på hverdags aftener. Hold øje med siden her eller følg med på vores facebookside, hvor vi fortæller om åbent hus-arrangementer.