Drømmer du om at komme på Dejbjerglund Efterskole?

Går du i 6. klasse og gerne vil på Dejbjerglund Efterskole i 9. eller 10. klasse, så er det nu, du skal være opmærksom!

Mandag den 2. september 2024 åbner Dejbjerglund Efterskole op for indskrivning af elever, der er startet i 6. klasse i august 2024. Tilmelding starter kl. 8.00 og pladser fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Hvis du stiller dig i kø ved skolen før kl. 8.00, er dine chancer for en plads på skolen størst. Alle, der står i køen, registrer vi som tilmeldte kl. 8.00. 

Hvis du kommer langvejs fra, kan en ven eller et familiemedlem stå i kø på dine vegne. Møder du på skolen efter kl. 8.00 registrerer vi din tilmelding der. Du kan også tilmelde dig online på https://dejbjerglund.dk/tilmelding/.  (bemærk linket åbner også først den 2. sep. kl. 8.00)

Vil du gerne vide endnu mere om vores skole inden 2. september, så holder vi åbent hus den 26. august, men du kan også tage et kig rundt på hjemmesiden. Her kan du læse om vores stærke profil inden for gymnastik, håndbold, fodbold, men også om, hvorfor vi er boglig seriøse med niveaudeling i 9. klasse og en 10. klasse opdelt i linjer alt efter interesse og fremtidsplaner. På https://dejbjerglund.dk/statements/ kan du læse ærlige og ligefremme svar på typiske spørgsmål stillet af interesserede og kommende elever og deres forældre.

Tjek også vores facebookside og Instagramprofil, hvor du får et godt indblik i vores efterskolehverdag.