Fakta om skolen

  1. Plads til 134 elever
  2. Tre 9. klasser og tre 10. klasser
  3. Lige fordeling mellem piger og drenge
  4. Gymnastik og idræt hver dag
  5. Fokus på det boglige

På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum – her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Vores fællesskab opstår både i dagligdagens gymnastiktimer, til idræt, ture i naturen og ved særarrangementer.

Vi udfordrer hinanden og os selv, når vi indtager den danske natur i kajak, på cykel eller til fods. Når både regn, blæst og en sulten mave udfordrer os, finder udviklingen sted. Både hver især og som gruppe flytter vi os.

Dejbjerglund Efterskole – bliv en del af udviklingen i Jylland

Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. På Dejbjerglund Efterskole sikrer du din fremtid.

Vi har trådløst netværk på hele skolen, så elevernes bærbare computere er fuldt integrerede i undervisningen, ligesom smartboards er installerede i samtlige klasselokaler. På den måde skærper vores IT-profil elevernes mulighed for læring.

Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt – vi afprøver både de gængse sportsgrene, men kaster os også over de mere utraditionelle.

Alle elever får instruktøruddannelse i enten fodbold, håndbold, gymnastik eller som ungleder. Med en af dem i bagagen er har din videre udvikling som instruktør næsten det bedst mulige ståsted. I løbet af skoleåret er der mange arrangementer og anderledes dage. Skoleugen er varieret, og det syder af liv og aktivitet.

Efterskole i Jylland

Vi elsker udfordringer og en hverdag med fuld gang i – har du det på samme måde, så er Dejbjerglund Efterskole i Jylland en god mulighed for dig. Den jyske natur er daglig medspiller, når vores elever rusker liv i hjernecellerne med den daglige morgenløbetur.