Fakta om skolen

3. Lige fordeling mellem piger og drenge
  4. Gymnastik og idræt hver dag
  5. Fokus på det boglige

På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum – her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Vores fællesskab opstår både i dagligdagens gymnastiktimer, til idræt, ture i naturen og ved særarrangementer.

Vi udfordrer hinanden og os selv, når vi indtager den danske natur i kajak, på cykel eller til fods. Når både regn, blæst og en sulten mave udfordrer os, finder udviklingen sted. Både hver især og som gruppe flytter vi os.

Dejbjerglund Efterskole – bliv en del af udviklingen i Jylland

Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. På Dejbjerglund Efterskole sikrer du din fremtid.

Vi har trådløst netværk på hele skolen, så elevernes bærbare computere er fuldt integrerede i undervisningen, ligesom smartboards er installerede i samtlige klasselokaler. På den måde skærper vores IT-profil elevernes mulighed for læring.

Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt – vi afprøver både de gængse sportsgrene, men kaster os også over de mere utraditionelle.

Alle elever får instruktøruddannelse i enten fodbold, håndbold, gymnastik eller som ungleder. Med en af dem i bagagen er har din videre udvikling som instruktør næsten det bedst mulige ståsted. I løbet af skoleåret er der mange arrangementer og anderledes dage. Skoleugen er varieret, og det syder af liv og aktivitet.

Efterskole i Jylland

Vi elsker udfordringer og en hverdag med fuld gang i – har du det på samme måde, så er Dejbjerglund Efterskole i Jylland en god mulighed for dig. Den jyske natur er daglig medspiller, når vores elever rusker liv i hjernecellerne med den daglige morgenløbetur.