Fakta om skolen

3. Lige fordeling mellem piger og drenge
  4. Gymnastik og idræt hver dag
  5. Fokus på det boglige

På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum – her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Vores fællesskab opstår både i dagligdagens gymnastiktimer, til idræt, ture i naturen og ved særarrangementer.

Vi udfordrer hinanden og os selv, når vi indtager den danske natur i kajak, på cykel eller til fods. Når både regn, blæst og en sulten mave udfordrer os, finder udviklingen sted. Både hver især og som gruppe flytter vi os.

Dejbjerglund Efterskole – bliv en del af udviklingen i Jylland

Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. På Dejbjerglund Efterskole sikrer du din fremtid.

Vores lynhurtige fibernet sikrer en konstant og hurtig opkobling, og derfor integrerer vi nemt elevernes laptops i undervisningen. Samtidig har vi i alle skolens klasselokaler opsat 85″ touchskærme – det giver en udfordrende og varieret undervisning (læs mere om skærmene her her). På den måde skærper vores IT-profil elevernes mulighed for læring.

Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt – vi afprøver både de gængse sportsgrene, men kaster os også over de mere utraditionelle.

Alle elever får en basis instruktøruddannelse. Denne kan de efterfølgende udbygge, så de ved skoleårets udgang står med en instruktøruddannelse i enten fodbold, håndbold eller gymnastik. Med en af dem i bagagen har din videre udvikling som instruktør de bedst mulige forudsætninger. I løbet af skoleåret er der flere arrangementer og anderledes dage, hvor du får mulighed for at afprøve dine færdigheder.

Efterskole i Jylland

Vi elsker udfordringer og en hverdag med fuld gang i – har du det på samme måde, så er Dejbjerglund Efterskole i Jylland en god mulighed for dig. Den jyske natur er daglig medspiller, når vores elever rusker liv i hjernecellerne med den daglige morgenløbetur.

Skoleugen er varieret, og det syder dagligt af liv og aktivitet. Kom og vær med!