Vi søger en underviser med fodboldansvar og stor IT-indsigt

På Dejbjerglund bliver du skolens IT-ansvarlige og står for den daglige drift af skolens IT- og AV-udstyr (ca. 20% stilling). Desuden SKAL du kunne undervise i fodbold samt boglige fag efter aftale. Ved siden af dette, vil du indgå i efterskolearbejdet med vagter, tilsyn og mere.

Vi er en idrætsinteresseret efterskole med 134 elever. Der er to i ledelsen og 22 medarbejdere.

På Dejbjerglund sigter vi efter at skabe de bedste rammer for læring, samvær og trivsel. Vi ser skolen ”som et hjem” frem for en institution. Vi er glade for sport og idræt generelt, men gymnastik, håndbold og fodbold er centrale i skolens hverdag.

Ligesom vi er ambitiøse idrætsfolk, ønsker vi at flytte vores elever bogligt.

Du skal løfte følgende opgaver:

• Dagligt IT- og AV-ansvar (i samarbejde med et eksternt firma).
  • Tilsyn med kopimaskiner, projektorer, tv, touchskærme mv.
  • Behjælpelig med styring af information, fx på intranet og infoskærme.
  • Undervise i to boglige fag efter aftale (tysk, samfundsfag eller matematik er absolut ingen hindring, men det kan også være andre fag).
  • Fodboldtræner – fodbold er et profilfag hos os. Du skal have erfaring med fodbold på et seriøst plan som træner eller spiller. Vi har fem fodboldhold og et team på 3-4 trænere.
  • Du skal være et aktivt idrætsmenneske med flere kompetencer – fx volleyball, badminton, golf eller løb/grundtræning.

Vi forventer, at du:

• Brænder for at arbejde med IT og unge mennesker
  • Arbejder struktureret
  • Prioriterer idræt i din hverdag
  • Er læreruddannet, har en bachelorgrad, eller som minimum har en anden mellemlang uddannelse
  • Er fleksibel, samarbejdsvillig, positiv og faglig kompetent
  • Bor i eller flytter til nærområdet. Kan man køre fra Århus? Nej! Ring, hvis du er i tvivl
  • Kan identificere dig med skolens kultur og bærende værdier
  • Kan starte pr. 1. august 2019

Vi tilbyder en fuldtidsstilling på en spændende arbejdsplads, hvor ingen dage er ens. Vi har højt til loftet og mange bolde i luften. Vi tør være impulsive og har humoren med i vores hverdag.

Ansættelse efter gældende overenskomst (En evt. lærerdel: Ansættelse efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.)

Yderligere henvendelse kan ske til:

Forstander Kjeld Lykke Christiansen

Tlf.: 40383719.

Ansøgningen sendes til:

[email protected] og skal være skolen i hænde senest den 23. april 2019, kl. 18.00.