Er du tidligere elev på Dejbjerglund Efterskole, og kan du ikke få nok efterskole, så er elevforeningen måske noget for dig.

Som medlem af elevforeningen får du mulighed for at præge de arrangementer, som elevforeningen planlægger – fx gammel elevdag. Du får samtidig rabat ved alle arrangementer, som elevforeningen planlægger.

Du kan også blive en del af bestyrelsen, som er foreningens styrende gruppe. Her kan du udvikle dine organisatoriske evner og blive endnu bedre til at lede og fordele.

• Er du ikke medlem af elevforeningen, men ønsker at blive det?
  • Har du et spørgsmål omkring dit medlemskab?
  • Har du skiftet adresse?
  • Eller har du forslag til kommende arrangementer?

… så kan du kontakte elevforeningen ved at skrive til [email protected], eller find os på facebook.

Tilmelding:

Vælg din årgang, og tilmeld dig elevforeningen her (er din årgang ikke listet op, skal du vælge “Øvrige årgange” ):