Nyheder

Her får du de seneste nyheder fra skolen - følg med her, og vær opdateret.
25. april 2018

Igen i år giver vi børn i alderen 9-13 år mulighed for en helt unik oplevelse fra d. 30. juli – 2. august. Man kunne næsten kalde det et mini-efterskole-ophold, når ca. 150 børn indtager Dejbjerglund Efterskoles haller, baner, værelser og spisesal.

Læs mere
3. april 2018

Her kan du downloade fribilletter til børn t.o.m. 9. kl. til Efterskolernes Gymnastikstævne onsdag den 18. april i Jyske Bank Boxen.

Læs mere
13. marts 2018

På Dejbjerglund Efterskole søger vi to lærere til fastansættelse fra august 2018, hvor fysik/kemi, matematik, tysk, håndbold og fodbold skal dækkes. Læs mere om de to stillinger nedenfor.

Læs mere
5. marts 2018

Vi tager læring seriøst. Vores ambitioner på elevernes vegne rækker både over personlig og sportslig udvikling.

Læs mere
23. januar 2018

Selvom vi kun har haft glæde af vores nye faciliteter en måned, føles de allerede som fuldgyldige medlemmer af familien, og vi kan ikke forestille os en hverdag uden. Kom og del vores glæde, når vi inviterer til kombineret indvielse og skolens 30 års fødselsdag d. 2. februar – dagen starter kl. 15:00.

Læs mere
11. januar 2018

Hvad består et godt efterskoleophold i grunden af? Er fællesskabet altid vigtigt? Er lærerne centrale? Hvad med maden? I forbindelse med skolens 30 års fødselsdag, har vi bedt tilfældige tidligere elever blandt jubilarerne om en top tre. Læs videre, og få seks bud.

Læs mere
7. januar 2018

Oplev nogle af Danmarks bedste og mest nytænkende springfaciliteter til efterskolernes aften på Dejbjerglund Efterskole. Oplev skolen for fuld udblæsning, når vi giver den gas i springcentret, dansestudiet og boldhallen.

Læs mere
4. januar 2018

Er du hurtig ved tasterne kan du allerede nu sikre dig, at skoleåret 18/19 bliver noget helt specielt. Vi har nemlig en enkelt drengeplads i 9. klasse.

Læs mere
19. december 2017

Tag fat i dine venner, familie og selv den sure genbo. Datoerne til årets gymnastikopvisninger er nemlig fastsat, så sæt kryds i kalenderen og kom afsted.

Læs mere
1. december 2017

Har du fod på kommateringen, og er du pot og pande med de uregelmæssige verber på både på dansk og engelsk? Og er du desuden vild med idræt? Ja, så kan du roligt læse videre.
Vi er nemlig kommet én i underskud, da en af vores dygtige medarbejdere har fundet nyt arbejde.

Læs mere