Åbent hus 18. nov. 2019

Kom og besøg os og mærk efterskolestemningen på en ganske almindelig onsdag aften! Var du ikke forbi til Efterskolernes dag, har du mulighed for at besøge os den 18. november kl. 19.30 – 21.30. Du vil træde ind i en helt almindelig hverdagsaften og på den måde, vil du både se og mærke efterskolelivet – helt […]

Var du ikke forbi til Efterskolernes dag, har du mulighed for at besøge os den 18. november kl. 19.30 – 21.30. Du vil træde ind i en helt almindelig hverdagsaften og på den måde, vil du både se og mærke efterskolelivet – helt uden filter.

Du har mulighed for at få en god snak med vores elever, få en rundvisning og stille alle de spørgsmål, du må have omkring efterskolelivet på Dejbjerglund til både elever, lærere og forstander.