Dejbjerglund Sportscamp 2019

Er du mellem 9-13 år, vild med sport og vil du gerne have en smagsprøve på efterskolelivet, så gør som 145 andre børn og tag på sportscamp d. 29. juli til 1. august 2019. Vi lover 4 dage med hygge, grin og selvfølgelig en masse sport.

Dejbjerglund Efterskole tilbyder i samarbejde med DGI Vestjylland fire fremragende dage, hvor campens deltagere både kan nørde deres yndlingssport og prøve kræfter med skovaktiviteter, basketball og meget andet.

VIG_9887 VIG_9900 VIG_9906 VIG_9955

Deltagelse

Du kan enten tilmelde dig som dags-deltager hver dag fra 9:00-17:30 eller som lejrdeltager med fuld forplejning og overnatning.

HVORNÅR: 29 juli kl. 08.30 – 1. august kl. 1700
HVOR: Dejbjerglund Efterskole
HVEM: Alle fra 9-13 år
ALLE KAN VÆRE MED: Begyndere, let øvede og øvede

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem fire linjer
·         Fodbold
·         Springgymnastik
·         Rytme & Dans
·         Outdoor

Om formiddagen har du din linjeidræt fra kl. 9.00 til kl. 12.00, her får du mulighed for at dygtiggøre dig i din idrætslinje.

 

Valgfag og fællesaktivitet

Om eftermiddagen har du dels linjeidræt og dels aktiviteter på tværs af linjerne. Der vil være valgfag to eftermiddage. Valgfag kan være en tur til stranden, skovaktiviteter, frisbeegolf, basket og selvfølgelig masser af spring, dans og boldspil. Hvis du er interesseret i badminton som valgfag, skal du selv medbringe ketsjer.

Hver aften byder på fællesaktiviteter og lejrliv med sang og fortælling.

 

Læs mere om campen og tilmeld dig her.