Dejbjerglund Stævnet 2019

Vi er i gang med forberedelserne til Dejbjerglund Stævnet. Stævnet henvender sig til foreningshold for voksne (som udgangspunkt kan egnshold kun deltage som gæstehold). Tilmeldingen åbner d. 24. oktober kl. 17:00.

Tilmelding – hvornår og hvordan?

Tilmeldingen åbner onsdag den 24.oktober, 2018, kl. 17.00. Der kan, efter tilmelding, gå 2-3 uger inden vi har endelig styr på, om der er plads til alle. Vi håber på forståelse for dette.

Klik her og tilmeld dit hold, når tilmeldingen åbner.

Deltagerprisen er 230 kr. for heldagsdeltagere og 100 kr. for opvisningsdeltagere.

Man tilmeldes efter ”først til mølle-princippet”. Der er til stævnet plads til ca. 600 gymnaster.

Spørgsmål?

Spørgsmål stilles på facebookgruppen.

OBS tidligere DE-elever

Skulle der være tidligere Dejbjerglund-elever, der har lyst til at være hjælpere før, efter og under stævnet, kan I henvende jer til Kjeld Lykke Christiansen ([email protected]).

Program (foreløbigt):

• Kl. 11.00 Velkomst og fælles start