Efterskolernes Aften 2019

Så åbner vi igen dørene til en skøn aften, når vi den 9. januar inviterer til Efterskolernes Aften fra kl. 18-21. Kom ud og se vores faciliteter og mærk stemningen.

Efterskolernes Aften

Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. Til Efterskolernes Aften kan du opleve den ægte efterskolestemning.

Vores elever vil være i fuld gang på alle skolens arealer. I hallen ruller bolden, mens vores elever vil være flyvende i springcentret. I vores dansestudie, kan du finde rytmen, når fede beats flyder fra højtalerne – kort sagt er hele skolen i gang, og til Efterskolernes Aften 2019 får du direkte adgang til det hele.

Kompetente rundvisere

Til Efterskolernes Aften vil skolens eksperter (eleverne) vise dig omkring, så du kan sagtens forberede alle de svære spørgsmål. De mere tekniske spørgsmål om ventelister mv. kan I få besvaret i spisesalen, hvor rundvisningen slutter. Her vil vores hjælpsomme lærere stå til rådighed.

I spisesalen serverer vi køkkenets berømte kaffe og kage – det er i sig selv besøget værd.

Masser af sport til Efterskolernes Aften 2019

Vores elever elsker sport, og til Efterskolernes Aften indtager de med stor sikkerhed alle skolens faciliteter.

Har du endnu ikke set videoer og læst om vores mest populære valgfag, så kig med her:

Har du endnu ikke set vores nye springcenter og dansestudie, kan du trygt glæde dig.

Boglig seriøsitet

Selvom fællesskabet er efterskolens omdrejningspunkt, bruger vi til Efterskolernes Aften også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Tænketanken CEPOS rangerer årligt danske skoler efter undervisningseffekt. I praksis vil det sige, at de sammenholder elevernes socioøkonomiske baggrund med deres afgangskarakterer i 9. kl. – altså, præsterer eleverne bedre, dårligere eller som forventet i forhold til deres baggrund.

I skoleåret 16/17 placerer vi os på en 3. plads blandt alle efterskoler i landet og på en delt 78. plads blandt samtlige skoler i Danmark. Det er vi selvfølgelig stolte for. Samtidig fortæller det os, at vores mangeårige boglige satsning giver afkast, og at vi skal fastholde vores principper om boglig prioritering.

Læs mere om boglighed her.

Kan du ikke komme på dagen?

Kan du ikke deltage til Efterskolernes Aften 2019, så kan vi heldigvis tilbyde andre løsninger. Følg med på vores facebookside, hvor vi fortæller om åbent hus-arrangementer.

Tilmeld dig Efterskolernes Aften 2019 her.