Efterskolernes Dag 2018

Besøg os til Efterskolernes Dag 2018 d. 30. september kl. 13:00-17:00. Vi sørger for kaffe, kage, glade elever og et fedt program – kom og vær med til en fed dag!

Besøg os d. 30. september til Efterskolernes Dag.

Overvejer du et år på efterskole, så kom forbi Dejbjerglund Efterskole til Efterskolernes Dag, når vi med et tætpakket program viser jer efterskolelivet.

Et efterskoleophold er spændende, udviklende, sjovt, udfordrende og alt muligt andet – ja, det kan ikke beskrives med ord. Men d. 30. september får du mulighed for at fornemme efterskolestemningen helt tæt på, når der er gang i boldbaner, springcenter, dansestudie og musiklokale.

Til Efterskolernes Dag viser eksperterne rundt

Ingen ved mere om skolen og hverdagen herude end vores elever. Derfor viser de vores gæster omkring til Efterskolernes Dag 2018. Rundvisningen tager jer hele vejen omkring skolens  faciliteter og slutter af i spisesalen, hvor vi serverer kaffe og kage. Her står en række lærere til rådighed og besvarer spørgsmål om stort og småt.

Masser af sport til Efterskolernes Dag 2018

Vores elever elsker sport, og til Efterskolernes Dag indtager de med stor sikkerhed alle skolens faciliteter. Fodbold, håndbold, dans, rytme, gymnastik og spring er blandt de mest populære idrætsfag på Dejbjerglund Efterskole.

Har du endnu ikke set vores nye springcenter og dansestudie, kan du trygt glæde dig.

Boglig seriøsitet

Selvom fællesskabet er efterskolens omdrejningspunkt, bruger vi til Efterskolernes Dag også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Tænketanken CEPOS rangerer årligt danske skoler efter undervisningseffekt. I praksis vil det sige, at de sammenholder elevernes socioøkonomiske baggrund med deres afgangskarakterer i 9. kl. – altså, præsterer eleverne bedre, dårligere eller som forventet i forhold til deres baggrund.

I skoleåret 16/17 placerer vi os på en 3. plads blandt alle efterskoler i landet og på en delt 78. plads blandt samtlige skoler i Danmark. Det er vi selvfølgelig stolte for. Samtidig fortæller det os, at vores mangeårige boglige satsning giver afkast, og at vi skal fastholde vores principper om boglig prioritering.

Læs mere om boglighed her.

Kan du ikke komme på dagen?

Kan du ikke deltage til Efterskolernes Dag 2018, så kan vi heldigvis tilbyde andre løsninger. Allerede d. 21. november holder vi åbent hus igen. Aftenen starter kl. 19:30 og kører indtil 21:00. Vi ses.

Tilmeld dig Efterskolernes Dag 2018 her.