Går du i 6. klasse og vil gerne på efterskole i 9. eller 10. klasse?

Mandag den 3. september åbner Dejbjerglund Efterskole op for indskrivning af elever, der er startet i 6. klasse i august 2018.

Tilmeldingen til 9. klasse 21/22 og 10. klasse 22/23 starter kl. 8:00 den 3. september, og pladser fyldes op efter først-til-mølle-princippet.

”Det bedste år i mit liv
Christina 15/16

Hvis du stiller dig i kø ved skolen før kl. 8:00, er dine chancer for en plads på skolen størst. Alle der står i køen registrerer vi som tilmeldte kl. 8:00. Hvis du kommer langvejs fra, kan en ven eller et familiemedlem stå i kø på dine vegne.

Møder du på skolen senere end kl. 8:00, registrerer vi din tilmelding, når vi noterer din ankomst.

Du kan også melde dig til via vores web-tilelding. Alle web-tilmeldinger registreres med eksakt tidspunkt, så jo før du melder dig til, desto større chancer har du for en plads på skolen. Web-tilmeldingen åbner først kl. 8:00

Gymnastik · Boldspil · Fællesskab · Udvikling

Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt – vi afprøver både de gængse sportsgrene, men kaster os også over de mere utraditionelle.

På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum – her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. På Dejbjerglund Efterskole sikrer du din fremtid.