Indskrivning på Dejbjerglund Efterskole

MANDAG DEN 2. SEPTEMBER 2019 er der indskrivning for elever, der er startet i 6. klasse i august 2019. Tilmeldingen starter kl. 8.00 og pladserne fyldes op efter først til mølle-princippet. Hvis du stiller dig i kø ved skolen før kl. 8.00, er dine chancer for en plads på skolen størst. Alle, der står i […]

Hvis du stiller dig i kø ved skolen før kl. 8.00, er dine chancer for en plads på skolen størst. Alle, der står i køen, registrerer vi som tilmeldte kl. 8.00. Hvis du kommer langvejs fra, kan en ven eller et familiemedlem stå i kø på dine vegne. Møder du p skolen efter kl. 8.00, registrerer vi din tilmelding der. Du kan også melde dig til online. Her registrerer vi dig, på det tidspunkt vi modtager din tilmelding.