TO LÆRERE TIL PULSERENDE EFTERSKOLE

På Dejbjerglund Efterskole søger vi to lærere til fastansættelse fra august 2018, hvor fysik/kemi, matematik, tysk, håndbold og fodbold skal dækkes. Læs mere om de to stillinger nedenfor.

Vi tilbyder:

På Dejbjerglund bliver du del af en spændende, sjov og seriøs arbejdsplads, hvor tingene går hurtigt. Vores lærerteam arbejder målrettet og ambitiøst. Vi vil både flytte eleverne i klassen og på boldbanen. Vi ønsker fremdrift og efterlader stilstand til andre – kort fortalt vil vi udvikle; ikke afvikle.

Omgangstonen er uformel og hyggen tæt på lærerværelset. Vi er en sammensat flok, og derfor er gensidig respekt og anerkendelse for forskellighed nøgleord i vores hverdag.

På Dejbjerglund Efterskole får du en hverdag med mening, liv og udfordring.

Om dig:

Du ønsker at biddrage til en skøn flok elevers læring og trivsel. Du finder glæde i at udfordre eleverne både fagligt og til idræt. Du får energi i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor arbejdsdagen er præget af variation, højt tempo, skønne kolleger og dejlige efterskoleelever.

For at lykkes i jobbet, skal du trives med en afvekslende hverdag, hvor temadage, gymnastikopvisninger, fodbold- og håndboldkampe tit bryder hverdagens forudsigelighed.

Det er ikke et krav, men en absolut fordel, hvis du er bosat i Ringkøbing-Skjern Kommune, da efterskolelivet pågår i døgnets 24 timer.

Da vi søger to lærere, skal du naturligvis ikke dække alle fag nedenfor, men du skal kunne byde ind på den undervisning som skal dækkes.

Følgende skal dækkes:

• Fysik/kemi
  • Matematik
  • Tysk
  • Fodbold
  • Håndbold

Følgende kan dækkes:

• Engelsk
  • Idrætslige valgfag
  • Kreative valgfag
  • Musik/band
  • Andet

Særligt for fodbold og håndbold:

Du skal være indstillet på at indgå i klubsamarbejde, hvor du bliver skolens primære kontaktperson.

Personlige kompetencer:

• Du kan arbejde selvstændigt
  • Du kan arbejde fokuseret
  • Du kan håndtere pres
  • Du er imødekommende
  • Du har overblik
  • Du er fleksibel, da arbejdstiden varierer
  • Du kan lide at arbejde med unge mennesker
  • Du elsker at lære fra dig

Ansættelse fra 1. august 2018

Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer/uge, fordelt over dag-, aften- og weekendvagter.

Ansøgningsfrist torsdag d. 12. april. Samtaler forventes afviklet i uge 16.

Løn: Efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Hvem er vi:

Vi er en idrætsinteresseret efterskole med 134 elever og 24 medarbejdere.

På Dejbjerglund Efterskole er fællesskabet i centrum – her opstår magien, her oplever eleverne at være del af noget større. Vores fællesskab opstår både i dagligdagens gymnastiktimer, til idræt, ture i naturen og ved særarrangementer.

Selvom fællesskabet er altings omdrejningspunkt på efterskolen, er vi dybt forankret i boglig seriøsitet. Vi oplever, at elevernes engagement stiger i takt med lærernes, og derfor forventer vi, at du brænder for undervisningen.

Yderligere henvendelse kan ske til:

Forstander Kjeld Lykke Christiansen

Mob.: 4038 3719