Sådan bor vi

Når du starter på Dejbjerglund Efterskole bliver du en del af et stort fællesskab og en række mindre. På skolens 32 værelser opstår nogle af de stærkeste bånd.

For mange er det et stort skridt at flytte hjemmefra og starte på efterskole, men heldigvis kan du nemt gøre dit nye hjem varmt, personligt og hyggeligt.

Opdelt i drenge- og pigeværelser bor vores elever fire eller fem per værelse. Alle værelser har bad og toilet, så du skal aldrig gå langt, når toilettrangen melder sin ankomst.

Vores elever er rigtig gode til at hygge sig på værelserne. De slapper af, snakker og griner – ofte går der konkurrence i at lave de hyggeligst værelser. Særligt i julen får den fuld pedal med lyskæder, kravlenisser og julekugler.

Gør skolen til DIT hjem – pust sjæl og liv i dit værelse

Som elev bor du på Dejbjerglund Efterskole et helt skoleår, så gør skolen til DIT hjem. Et rigtigt efterskoleværelse er både hyggeligt og personligt, og det er faktisk nemt at pynte de hvide vægge og skabene:

Vi har lavet en liste med idéer, så du og dine roomies kan skabe stemning og liv, som I ønsker jer:

  • Tag billeder af familie og venner med. Det kan være rart med et kendt ansigt, når man starter noget nyt.
  • Metervis af lyskæde er altid et hit. Det bløde lys giver hyggestemning.
  • Plakater af dine idoler. Fodboldspillere, skuespillere you name it.
  • Pyntepuder giver hjemlig hygge. Dine gæster vil med garanti mærke stemningen, når de kaster sig i dine puder.
  • Minihøjtalere er altid en sikker vinder. God musik bliver bare bedre, når den forlader en god højtaler.
  • Et stort spejl er en genganger på mange pigeværelser. Det giver en eventyrlig stemning og så kan I lægge jeres makeup sammen.