fbpx

Sjovt, socialt og helt særligt 

Tag venner og veninder med til 4 dages sommerlejr fyldt med sport, grin og gode oplevelser fra mandag d. 1. august til torsdag d. 4. august 2022.

Alder

Campen henvender sig til børn, som starter i 3. klasse efter sommerferien til og med 13 år. Dispensation kan aftales med Kjeld Lykke Christiansen på telefon 40383719.

Deltagelse

Du kan enten tilmelde dig som dags-deltager hver dag fra 9:00-17:30 eller som lejrdeltager med fuld forplejning og overnatning.

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem fire linjer
·         Fodbold
·         Springgymnastik
·         Rytme & Dans
·         Outdoor

Om formiddagen har du din linjeidræt fra kl. 9.00 til kl. 12.00, her får du mulighed for at dygtiggøre dig i din idrætslinje. Se beskrivelserne nedenfor.

Fodbold:

Vi jonglerer, vi skyder på mål og lærer noget om løbebaner. Fodbold på sportscamp har både fokus på teknik og spilforståelse. Der vil være masser af spilsituationer både på almindeligt græs, på kunstgræsbanen, goal station, på fodboldborg, på beachbane, og som noget nyt i år afvikler vi en indendørs fodboldturnering med præmier. Vi er seriøse, men der er også tid til at have det sjovt sammen med kammeraterne.

Springgymnastik:

I springgymnastik deler vi op efter niveau. Nogle arbejder med begynderspring og andre kører på med øvet niveau. Vi bruger Dejbjerglund Efterskoles nye springcenter med faciliteter som stortrampoliner, fasttrack, pommesfrittes grav, bløde grave og diverse airtracks. Alle snuser til trampolinspring. Nogle leger med tumblingteknikker, imens andre får styr på basisteknik til kraftspring, flikflak og salto.

Rytme og dans:

På denne linjer arbejder vi bl.a. med håndredskaber, grundgymnastik og spændstighed. Derudover bevæger vi os ind i dansens verden med hiphop og elementer fra andre dansearter. Vi skal være seriøse, vi skal have det sjovt OG vi skal have sved på panden!

Outdoor:

For dig som godt kan lide friluftsliv er Outdoor en fantastisk mulighed. Her er alt i spil: Vi skal lege i skoven, sejle kano og kajak ved fjorden, lave mad over bål og dyrke lejrlivet. Derudover bruger vi en dag i WOW-Park. Alle dage krydres med landsbylege og hyggeligt samvær.

Valgfag og fællesaktivitet

Om eftermiddagen har du dels linjeidræt og dels aktiviteter på tværs af linjerne. Der vil være valgfag to eftermiddage. Valgfag kan være en tur til stranden, skovaktiviteter, frisbeegolf, basket og selvfølgelig masser af spring, dans og boldspil. Hvis du er interesseret i badminton som valgfag, skal du selv medbringe ketsjer.

Hver aften byder på fællesaktiviteter og lejrliv med sang og fortælling.

Indkvartering

Børnene afleveres på Dejbjerglund Efterskole mandag d. 1. august kl. 8:30-9:00.

Her indkvarterer vi børnene – de kan selv være med til at ønske værelseskammerater ved ankomsten. Dagseleverne møder ind i samme tidsrum.

Pris

Pris inkl. overnatning: 1575,-
Pris ekskl. overnating: 1300,-

DGI

Sportscampen arrangeres af Dejbjerglund Efterskole i samarbejde med DGI Vestjylland