Dejbjerglund Sportscamp 2020 fra d. 3.- 6. august på Dejbjerglund Efterskole er desværre aflyst.

Hos Dejbjerglund Efterskole og DGI Vestjylland har vi længe undersøgt mange muligheder for gennemførsel af arrangementet, og det er derfor med stor ærgrelse, at vi må meddele, at arrangementet er aflyst.

Det sker som følge af myndighedernes tiltag og DGI’s anbefalinger i forbindelse med COVID-19, hvor et arrangement af denne størrelsesorden ikke er mulig at gennemføre under de nuværende omstændigheder.

Vi var mange, der havde glædet os til årets sportscamp, som plejer at være et af sommerens højdepunkter. Det kommer desværre ikke til at ske i år på grund af de nuværende forhold og usikkerheder, og vi er kede af de gener og besværligheder, det måtte medføre, men vi følger naturligvis myndighedernes regler og anbefalinger.

Er du allerede tilmeldt, skulle du have modtaget en mail omkring tilbagebetaling af deltagergebyret. Kontakt evt. DGI Vestjylland ved spørgsmål.

Nu vil vi i stedet se frem mod Dejbjerglund Sportscamp 2021 og håbe, at forholdene til den tid gør, at vi igen kan mødes i fællesskabet omkring masser af sport, grin og gode oplevelser, som denne sportscamp er fuld af.

Følg løbende med i udviklingen her: www.dgi.dk/om/presse/presserum/seneste-nyt/corona-hvad-anbefaler-dgi

Pas godt på jer selv og hinanden –  og et forhåbentlig gensyn i 2021.

Med venlig hilsen
DGI Vestjylland og Kjeld Christiansen