Undervisning og idræt

Vi skaber hele mennesker og fokuserer derfor både på idræt og boglighed. Vi prioriterer et stærkt parløb mellem krop og hoved - det giver de bedste resultater.

På Dejbjerglund Efterskole dyrker vi både den indre bogorm og sportsidioten. Det er altid ”både-og” – aldrig ”enten-eller”.

Vi oplever, at skolearbejde giver behov for bevægelse, og idræt giver overskud og lyst til læring. De to forstærker hinanden, og eleverne fornemmer, at de præsterer bedre end nogensinde før.

Derfor ser vi det også som vores fineste opgave at fastholde elevernes motivation og glæde ved hverdagen herude. Gennem individuelle trivselssamtaler genfinder vi skoleglæden hos de skoletrætte elever, mens vi engagerer og motiverer de bogligt fikserede elever til at give den fuld gas i idræt.

“Hvis du kan li’ idræt og gerne vil være bedre til det boglige, vil jeg helt sikkert anbefale min idrætsefterskole.

Lauge, 2014/2015

Det stærke samspil mellem idræt og boglighed gør efterskolen unik blandt efterskoler og placerer eleverne et skridt foran i livet.

Dejbjerglund – din idrætsefterskole i Jylland?

Vi gør dig til en bedre sportsmand og større bogorm. Et år på Dejbjerglund Efterskole giver dig retning og tro på fremtiden – tag på idrætsefterskole i Jylland.