Vores stærke lærerteam synes faktisk det er enormt sjovt at undervise. Det er din garanti for en nytænkende og kreativ undervisningsform, der engagerer og motiverer. På den måde eksisterer seriøsitet og glæde side om side på Dejbjerglund.

Vores ambitioner rækker langt. Derfor fokuserer vi altid både på det samlede udviklingsmål for klassen og den enkelte elevs behov.

I hverdagen kommer det til udtryk i niveaudelt undervisning i 9.klasse. I 10. klasse inddeler vi eleverne efter faglig nysgerrighed. På den måde tager vi hånd om den enkelte elevs udgangspunkt og interesse. Det giver sikkerhed for optimal læring og udvikling.

Dejbjerglund – boglig efterskole med viden i bagagen

Vi ved, at vi skaber de bedst mulige rammer for læring, men ansvaret er i sidste ende todelt. Også du som elev bærer ansvar for din udvikling.

Undervisningen kræver en stærk ansvarsfølelse hos dig, idet gruppearbejde og tilsvarende arbejdsformer ofte er centrale i timerne. De små grupper giver gode muligheder for en stærk deltagelse hos vores elever.

Dejbjerglund – læring med fokus på:
Trivsel
Udvikling
Ansvar

Vi underviser med højt til loftet. Det skaber rum for kreativ tænkning og problemløsning. Vi opfordrer vores elever til at tænke ud af boksen, når de har styr på den grundlæggende viden. En god og bred basisviden bruger vi som trædesten til videre udforskning af verden omkring os.

Vores lyse og indbydende lokaler giver et behageligt studiemiljø, som holder eleverne til ilden. Alle lokaler har 85″ touchskærme, som kridter banen op til innovativ og interaktiv undervisning.
Med en lynhurtig forbindelse er eleverne altid online i topfart. Det giver de bedste forudsætninger for en vekselvirkning mellem en digital og analog undervisning – dét styrker vores elevers evne til at navigere og filtrere informationer online.