Selvom vi elsker at blive kloge med snuden i bøgerne, elsker vi også sport og idræt. Og det samme gør vores elever. Flere elever dyrker idræt på eliteniveau, men du skal ikke være kanondygtig gymnast, fodboldspiller eller håndboldspiller for at være elev hos os – kan du lide sport, er vores idrætsefterskole stedet for dig.

Alle vores trænere er dedikerede og begejstrede sportsfolk. Dét er din sikkerhed for en varieret og udfordrende hverdag på vores idrætsefterskole. Samtidig er trænerteamet en broget flok, og vi tilbyder derfor en bred vifte af valgfag, der gør Dejbjerglund til en af de mest alsidige idrætsefterskoler i Jylland.

 

Fire gode grunde til at vælge vores idrætsefterskole i Jylland

  1. Sportslig seriøsitet
  2. Håndplukkede trænere
  3. Fokus på dig og din udvikling
  4. Plads til elite og bredde

Gymnastik er skolens grundpille og er derfor obligatorisk for alle elever. Som elev vælger du desuden idrætsvalgfag – her kan du nørde din yndlingssport eller blive god til en ny.

Fodbold og håndbold er de mest populære boldspil, og vi forstår det godt. Hos os vælger langt de fleste elever enten fodbold eller håndbold. Andre kan ikke få nok og vælger begge.

Springgymnastik, tumbling, rytmegymnastik og dans er fire andre valgfag, som eleverne elsker. De fire valgfag supplerer elevernes gymnastiske evner med ekstra saft og kraft.

Dejbjerglund – idræt med fuld smæk på

Selvom vores elever er forskellige og starter på forskellige niveauer, har de efterskolen til fælles. I samspil med vores lækre faciliteter skaber vores trænerteam et stærkt udgangspunkt for et skønt år. Bliv en del af fællesskabet på vores efterskole – vi er tossede med idræt.