Uanset om dine ambitioner rækker til Premier League eller det lokale fodboldhold, så er du havnet det rette sted. Dejbjerglund Efterskole er din fodboldefterskole i det jyske.

Vi tager fodbold alvorligt men har det sjovt undervejs. Vores træning udvikler dig som spiller, og både taktisk og teknisk bliver du bedre; det fortæller vores elever os. Vores trænere stiller krav om seriøsitet, fordi det gør dig til en bedre fodboldspiller – selv hvis du spiller på eliteniveau, bliver du en bedre spiller hos os. Sammen med dig sætter vi mål og hjælper dig med at indfri dem.

Som fodboldspiller hos os har du hver tirsdag mulighed for hjemmetræning i din klub, hvis både din og klubbens indstilling er seriøs. Sådan kombinerer du nemt efterskolelivet med din passion for fodbold.

Fodboldefterskole med hvæs i støvlen

Vi inddeler vores drenge i tre hold og pigerne i to. Vi sammensætter holdene efter niveau, men indenfor holdene vil der fortsat være en lille spredning, hvilket giver dig bedst mulighed for udvikling. Du får gode muligheder for fodboldmæssig udvikling, når du træner med spillere på dit niveau og med spillere over og under dit niveau – her rykker du dig for alvor. Af samme årsag blander vi en gang imellem holdene. Det styrker både fællesskabet og dit fodboldmæssige niveau.

På alle hold arbejder vi med spillets tekniske detaljer og finesser. Vi rendyrker det halvtliggende vristspark og forfiner din husmandsfinte. Vi øver spilforståelse og indøver opspil samt dødboldssituationer. Vi sætter fokus på vindermentalitet, og hjælper hinanden til en bedre psyke.

I vinterhalvårets hårdeste måneder (december, januar og til dels februar) henlægger vi hvert andet træningspas til nærliggende kunstgæsbaner.

Ambitiøs træning med styr på

  1. Teknik: Pasninger, driblinger og finter, veninder og cuts samt afslutninger.
  2. Taktik: Opbygningsspil, angrebsspil, forsvarsspil og erobringsspil.
  3.  Fysik: Kondition, agility og hurtighed.
  4. Psyke: Om teamwork og individuel vindermentalitet. Sådan holder vi fast, når vi oplever modgang.

Til træning, vil du opleve en stor variation. Vi forventer seriøsitet og intensitet fra din side, men vi ved også, at det er glæde, humor og holdånd, som driver træningen og løfter niveauet. På fodboldefterskolen dyrker vi vores fælles passion!

Samarbejde med RIF

Hver tirsdag aften har vores fodboldspillere mulighed for at træne med RIF Fodbold’s U-16-hold, mens der også vil være mulighed for tematræninger udvalgte fredage. Her træner eleverne med nogle af egnens bedste U-16-spillere og dygtige trænere.

Som elev på Dejbjerglund Efterskole får du en basis-leder-uddannelse. Derpå kan eleverne tilvælge en instruktøruddannelse inden for enten, fodbold, håndbold eller gymnastik. Som fodboldinstruktør bliver du i stand til at undervise U-10 og U-12.