Vi har fokus på mange forskellige sportsgrene, men Dejbjerglund er i høj grad en gymnastikefterskole. Det er obligatorisk for alle, og i løbet af foråret turnerer vi omkring i Jylland med mere end 20 opvisninger.

På skoleskemaet fylder gymnastik fem timer om ugen. Det er nemlig i gymnastik, at det magiske sker. Det er her det stærke fællesskab opstår – det er her efterskolens elever bliver til én.

Dejbjerglund – gymnastikefterskole med springkraft

Dynamikken mellem erfarne og nye kræfter i trænerteamet garanterer et teknisk og koreografisk højt niveau. Vi tænker ud af boksen, og vores moderne faciliteter skaber udfordrende rammer for en hverdag med smæk på. Selv den største fodboldnørd kaster sig begejstret ud i spring og bevægelse.

Fordi vi elsker gymnastik har vi fire kameraer opsat i springsalen. Kameraerne giver mulighed for finpudsning af dine spring – vi tager din fremgang alvorligt.

Fokus i gymnastik:

  1. Individuel udvikling
  2. Højt niveau
  3. Fællesskab
  4. Seriøsitet

På Dejbjerglund Efterskole er vi kendte for vores flotte opvisninger. Vores trænerteam er drøn dygtige, men de deler æren med eleverne, som giver den fuld pedal til træningen. De flotte opvisninger opstår, fordi alle mand kaster sig ud i opgaven med høje ambitioner. Vi bliver ved til springene og koreografien sidder i skabet.

De mange timer med sved på panden, smørrede grin og forvredne grimasser bærer frugt i sidste ende. I samlet flok løfter eleverne sig fra jorden og skyder den ene fremragende opvisning af efter den anden – det kan intet slå.

Dejbjerglund Efterskole – vi har gymnastik i blodet

Som elev på Dejbjerglund Efterskole får du en basis-leder-uddannelse. Derpå kan eleverne tilvælge en instruktøruddannelse inden for enten, fodbold, håndbold eller gymnastik. Som gymnastikinstruktør bliver du i stand til at planlægge, afvikle og evaluere undervisning til alle aldersgrupper.