Er du vild med håndbold, og har du samtidig lyst til et år eller to på efterskole, så er du havnet det rette sted. Hos os går håndbold og efterskole hånd i hånd for dem, der ønsker det.

Dejbjerglund Efterskole – håndboldefterskole med svirp i håndledet

Vi er seriøse og skaber et træningsmiljø, der udvikler både dine tekniske evner og taktiske spilforståelse. Vi går detaljeret til værks i træningen, og vores trænere vil i løbet af de to ugentlige træningspas hjælpe dig til at blive en bedre og mere komplet håndboldspiller. Hos os er der plads til både landsholdsspilleren og alle niveauer derunder. Fælles for vores spillere er vilje til udvikling og glæde ved spillet.

Vi samarbejder med Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold. Samarbejdet med de to klubber supplerer efterskolelivet med elitetræning for de bedste af vores spillere. Som spiller sætter du personlige mål, som træningen i de klubber hjælper dig med at opfylde.

Dejbjerglund Efterskole – efterskole og håndbold i harmoni

Vi kæmper altid for deltagelse i Danmarksmesterskaberne for efterskoler, og vi har tit held med at komme langt. Det er på banen vi indløser gevinsten for de mange brændemærker trægulvet forærer os i løbet af året. Det også her det stærke taktiske fokus for alvor skinner igennem – både vores forsvars- og angrebsspil er sat i system og indøvet, så vi også kan køre dem af i pressede situationer.

Som elev på Dejbjerglund Efterskole får du en basis-leder-uddannelse. Derpå kan eleverne tilvælge en instruktøruddannelse inden for enten, fodbold, håndbold eller gymnastik. Som håndboldinstruktør bliver du i stand til at undervise U-10, U-12 og U-14.