Eksplosivitet, koncentration, vilje og balance – det er tumbling for os. Vores trænerteam er hurtige til at se, hvor du skal sætte ind for at blive en bedre springer, og du vil derfor opleve et år med konstant udvikling.

Til tumbling fokuserer vi på tre ting:

  1. Teknik
  2. Flow
  3. Udvikling

Og derfor kan vi også garantere dig, at du bliver en bedre springer på Dejbjerglung Efterskole. Vores timer i tumbling løfter dit niveau med garanti.

Dejbjerglund Efterskole – kombiner tumbling og efterskole

På Dejbjerglund dyrker vi tumbling, fordi vi synes det er fedt at nørde spring og gøre dem højere, sværere og flottere.

Til tumbling løfter ambitionsniveauet, og derfor skal du være bidt af spring. Det betyder overhovedet ikke, at du skal være verdensmester i spring, men vi forventer seriøsitet og engagement fra de elever, der vælger tumbling. I vores stortopsatte gymnastikopvisninger indgår der altid elementer, som eleverne tager med fra tumbling. Her kan de for alvor skinne igennem.

I løbet af skoleåret deltager vi i både lokale og nationale konkurrencer. Det er sjovt og udfordrende for alle elever – bliv en del af holdet, og repræsenter Dejbjerglund Efterskole.

Hvad er tumbling?

Tumbling er en konkurrencedisciplin indenfor springgymnastik. Konkurrencen i sig selv går ud på at man udfører enten fem eller otte baglænsbanespring på airtrack eller fiberbane. Alle spring vurderes individuelt og til sidst gives en samlet score for hele springkombinationen.

Springene bliver vurderet på sværhedsgrad og stil. Dvs. for at kunne maksimere sin slutkarakter skal der springe svært, højt og flot. Tumbling er derfor en af de mere fysisk og psykisk krævende sportsgrene. Fysisk kræver det styrke, eksplosivitet og smidighed. Psykisk kræver det tålmodighed, udholdenhed, engagement og en hel del stædighed.

 

Vi har to springsale – begge med stortrampoliner og springgrave. I videoen herunder, kan du se vores nye springcenter og dansestudie.