Vi har mange højdepunkter i løbet af et efterskoleår, og nogle af de største er vores rejser. Her oplever vi altid noget helt særligt. Vi møder fremmede kulturer, anderledes traditioner, nye spisevaner. Vi undrer os. Vi lærer. Vi griner.

Hver rejse flytter os tættere sammen

For mange elever er den årlige skitur til Wagrain i Østrig en af årets helt store finaler. Her får fællesskabet et ordentligt boost, der rækker flere måneder frem. Vi bor altid på et af de lækre sporthoteller med nem adgang til lifte og med lækre sportsfaciliteter.
Vi har plads til alt fra nybegyndere til skiveteraner. Uanset niveau nyder vi sne, sol og kulde i de østrigske alper. Vi udnytter til fulde de udfordrende alper, når vi indtager det fulde farvespektrum af piste – det er vores mål, at alle elever nupper en rød pist inden afgang mod Danmark – det plejer at lykkes.

I 9. klasse går studieturen til København. Selvom København er Danmarks hovedstad, føles den fremmed og eksotisk for mange elever. København rummer med sine mere end 1,2 millioner indbyggere et hav af forskellige mennesketyper og kulturer.

I 10. klasse besøger vi en by i udlandet. Vi har været i et væld af hovedstæder og fælles for vores studieture i 10. klasse er sjove og anderledes indtryk, der flytter din oplevelse af verden. Sammen smager vi fremmed mad og hører nye sprog.