Jane Iversen

Jane er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Århus i sommeren 2022. Hun er opvokset i Stauning og nyder at være flyttet tilbage til det velkendte Vestjylland for at være lærer på Dejbjerglund Efterskole. Hun underviser i fagene; matematik, naturfag, gymnastik og dans.
Gymnastik er og bliver Janes favorit interesse og har altid været en stor del af hendes hverdag, siden hun var helt lille. Hun har selv været aktiv gymnast på flere forskellige rep.hold og udtaget pigehold rundt i landet, og hun har ligeledes en bred undervisningserfaring som instruktør i alt fra børnehold til rep.hold. Gennem hendes studietid har hun arbejdet som danseinstruktør på danseskolen Let’s Dance i Aarhus, og forinden studielivet arbejdede hun som gymnastiklærer på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole.

I skoleåret 22/23 har Jane været bosat i Norge for at læse et årsstipendium i Friluftsliv, kultur- og naturvejledning. Hun elsker at tilbringe tid i naturen, og en yndlingsferie må derfor uden tvivl indebære klatreseler, telt, trangia og vandresko.