Håndbold

Vi har harpiks på hænderne

Er du vild med håndbold, og har du samtidig lyst til et år eller to på efterskole, så er du havnet det rette sted. Hos os går håndbold og efterskole hånd i hånd for dem, der ønsker det. Vi er din håndbold efterskole i Jylland!

Vi har svirp i håndleddet! Vi er seriøse og skaber et træningsmiljø, der udvikler både dine tekniske evner og taktiske spilforståelse. Her er plads til både landsholdsspilleren og alle niveauer derunder. Fælles for vores spillere er vilje til udvikling og glæde ved spillet.

Drengene i håndboldkamp på Dejbjerglund Efterskole

Træning

Til træningerne går vi detaljeret til værks, og vores dygtige trænere vil i løbet af de to ugentlige træningspas hjælpe dig til at blive en bedre og mere komplet håndboldspiller.

Skjern Håndhold

Vi samarbejder med Skjern Håndbold. Samarbejdet med klubben supplerer efterskolelivet med elitetræning for de bedste af vores spillere. Du bliver en del af Skjerns klubhold og de medfølgende turneringskampe, mens du er elev på Dejbjerglund Efterskole. Skjern Håndhold råder over fire elitepladser for drenge og fire pladser for piger hvert år.

Turneringer

I løbet af skoleåret deltager vi i turneringer, hvor vi får prøvet tricks og samspil af – det er her, vi finder teamånden – og så er det sjovt!

Med hjemetræning i Skjern Håndbold får vi flere træninger, hvilket gør vi udvikler os rigtig meget.

Mille Dahl, elev 19/20

Det er fantastisk at lærerne også elsker håndbold.

Laura, elev 15/16

Hjemme- og klubtræning

På Dejbjerglund Efterskole har du mulighed for at deltage i klubtræning i Skjern Håndbold. Det er et ekstra tilbud for dig som har ambitioner, og som gerne vil tage håndbolden et skridt videre.

Kontakt os for at høre nærmere om “de øremærkede” pladser hos Skjern Håndbold.