Fodbold

Mere end et indspark 

Er du på udkig efter en fodboldefterskole i Jylland, så er du havnet det rette sted. Vi elsker fodbold – kom og vær med. Uanset om dine ambitioner rækker til Premier League eller det lokale fodboldhold, så giver vi dig kamp til stregen. Dejbjerglund Efterskole er din fodboldefterskole i Jylland.

Vi tager fodbold alvorligt, men har det sjovt undervejs.  

Træning

Vores træning udvikler dig som spiller, og både taktisk og teknisk bliver du bedre; det fortæller vores elever os! Vore trænere stiller krav om seriøsitet, fordi det gør dig til en bedre fodboldspiller – selv hvis du spiller på eliteniveau. Sammen med dig sætter vi mål og hjælper dig med med at indfri dem.

Kunststofbane og Goal station

Vores nye kunsstofbane giver mulighed for udendørstræning hele året og på alle tider af døgnet. Goal station har det nyeste udstyr til at tekniktræning og fodboldnørderi!

Ringkøbing Fodbold

Vi samarbejder med Ringkøbing Fodbold, hvilket betyder, at du som fodboldspiller hos os har mulighed for ekstra træning i Ringkøbing Fodbold hver tirsdag. Sådan kombinerer du nemt efterskolelivet med din passion for fodbold.

Turneringer

I løbet af skoleåret deltager vi i turneringer, og uanset om du spiller på 1. holdet, 2. holdet eller 3. holdet, så er du sikret kampe.

 

Fodbold er godt, og når det så er sammen med sine bedste venner, er det bare endnu bedre. 

Julie Frøjk, elev 21/22

Der er altid fodboldudfordringer til alle! Niveauet rammer alle.

Jesper Henningsen, elev 19/20

Hjemme og klubtræning

På Dejbjerglund Efterskole har du mulighed for at deltage i klubtræning i Ringkøbing Fodbold én gang om ugen. Det er et ekstra tilbud for dig, som har ambitioner, og som gerne vil give bolden et ekstra spark.