Kalender & Nyheder

Det sker

Der sker altid noget på Dejbjerglund – altid noget at se frem til!

Herunder vores åbne arrangementer.

Willy Egmose: 30. nov. 2023

Willy Egmose: 30. nov. 2023

Syng-Spis-Snak m. Willy Egmose. Vi synger julen ind akkompagneret af Willy Egmose ved klaveret. Skønne toner, humoristiske anekdoter og den bedst tænkelige start på december.

læs mere
Efterskolernes aften: 10. jan 2024

Efterskolernes aften: 10. jan 2024

ONSDAG DEN 10. JANUAR 2024 KL. 18-21 Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. På Efterskolernes aften kan du få en rundvisning og du vil opleve og fornemme en levende og sprudlende efterskole. Alle landets efterskoler holder...

læs mere
Duoen Claus og Morten: 8. feb. 2024

Duoen Claus og Morten: 8. feb. 2024

Syng-Spis-Snak med duoen Claus og Morten, som hylder danske kunstnere. Repertoiret spænder fra de nyeste hits, til de gamle gode dansenumre og til de sange, man troede, man havde glemt.

læs mere
Bedsteforældrelejr 2024

Bedsteforældrelejr 2024

Bedsteforældrelejr 2024 er endnu ikke planlagt. Vi har endnu ikke fastlagt datoerne og indholdet for bedsteforældrelejr i 2024, men vil du gerne modtage besked, når vi er klar med mere information og klar til at åbne for tilmeldinger, så kan du tilmelde dig vores...

læs mere

nyheder

Padel som valgfag

Padel som valgfag

Alle kan være med, hvad enten man har meget erfaring med Padel, eller aldrig har prøvet det før. Det vigtigste er blot at man har lysten og modet til at lære nyt og udvikle sig. Her er plads til alle niveauer, og der bliver både øvet serv, teknikker, spillet kamp og meget andet, så eleverne har mulighed for at mærke at de forbedre sig.

læs mere
Ny Business-linje

Ny Business-linje

Eleverne i 10. klasse kan nu vælge endnu en faglig linje. Den nye Business-linje tilføjer en fjerde mulighed, for 10. klasses eleverne, som skal klæde dem på til det rette valg af ungdomsuddannelse efter deres efterskole år.

læs mere
DM håndbold for efterskoler

DM håndbold for efterskoler

I uge 16 vil 1024 håndboldsko være aktive på fire håndboldbaner fra onsdag til fredag i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Dejbjerglund Efterskole er vært for DM i håndbold for efterskoler. 16 drengehold og 16 pigehold fra hele landet har kvalificeret sig til det store...

læs mere
Opvisningsplan 2023

Opvisningsplan 2023

Vi går i luften…

Planen for forårets opvisninger er ved at være klar, men ta’ den med forbehold – ændringer kan og vil forekomme.

læs mere

Kontakt os

13 + 6 =

Hvorfor efterskole

Fordi vi skaber hele mennesker med fokus på både kroppen, hovedet og ikke mindst de menneskelige værdier. Vi byder alle – både elever og lærere – ind i fællesskabet og passer på hinanden. Det kan vi gøre, fordi vi er vild med det – og fordi vi har eleverne både, når det hele er hårdt, men også når det er rigtig sjovt.

N

Faglige udfordringer

N

Idrætsudfoldelse

N

Studierejser

N

FÆLLESSKAB