Kom om vær med til Sportscamp på Dejbjerglund Efterskole

D. 3/8 – 6/8 2024

Sjovt, socialt og helt særligt  
Tag venner og veninder med til 4 dages sommerlejr fyldt med sport, grin og gode oplevelser fra lørdag d. 3. august til tirsdag d. 6. august 2024. Campen henvender sig til børn, som starter i 3. klasse efter sommerferien til og med 13 år

Tilmelding foregår via DGI hjemmeside på dette link:
https://www.dgi.dk/gymnastik/arrangementer/202405556000

Yderligere information:

Deltagelse 
Du kan enten tilmelde dig som dags-deltager hver dag fra 9:00-17:30 eller som lejrdeltager med fuld forplejning og overnatning.

Når du tilmelder dig, skal du vælge mellem fire linjer: 
•    Fodbold (medbring egen bold) 
•    Rytme/dans 
•    Spring 
•    Håndbold

Om formiddagen har du din linjeidræt fra kl. 9.00 til kl. 12.00, her får du mulighed for at dygtiggøre dig i din idrætslinje. Se beskrivelserne nedenfor.

Fodbold 9-13 år: 
Vi jonglerer, vi skyder på mål og lærer noget om løbebaner. Fodbold på sportscamp har både fokus på teknik og spilforståelse. Der vil være masser af spilsituationer både på almindeligt græs, på kunstgræsbanen, goal station, på fodboldborg, på beachbane, og som noget nyt i år afvikler vi en indendørs fodboldturnering med præmier. Vi er seriøse, men der er også tid til at have det sjovt sammen med kammeraterne. (Medbring egen bold).

Springgymnastik 9-13 år: 
I springgymnastik deler vi op efter niveau. Nogle arbejder med begynderspring og andre kører på med øvet niveau. Vi bruger Dejbjerglund Efterskoles nye springcenter med faciliteter som stortrampoliner, fasttrack, pommesfrittes grav, bløde grave og diverse airtracks. Alle snuser til trampolinspring. Nogle leger med tumblingteknikker, imens andre får styr på basisteknik til kraftspring, flikflak og salto. 

Rytme og dans 9-13 år: 
På denne linje arbejder vi med håndredskaber, grundlæggende rytmegymnastik og kropskontrol. Vi bevæger os ind i dansens univers med hiphop og nye danse-stilarter. Vi arbejder i Dejbjerglunds dansestudie med fed lyd og spejlsal, som hjælper dig til at rette og gøre dine bevægelser endnu skarpere. 

Håndbold 10-12 år:

I håndbold arbejder vi med personlige finter, skud fra alle positioner, løbebaner, taktisk forståelse og masser af boldøvelser, som løfter dit håndboldniveau. Vi krydrer træningerne med skumhåndbold og Beach håndbold. En af formiddagene møder du en ligaspiller fra Skjern, lige som trænerteamet er tilknyttet Skjerns Håndboldakademi. Det er vigtigt, at du har spillet en del håndbold. 

Valgfag og fællesaktivitet 
Om eftermiddagen har du dels linjeidræt og dels aktiviteter på tværs af linjerne. Der vil være valgfag to eftermiddage. Valgfag kan være en tur til stranden, skovaktiviteter, frisbeegolf, basket og selvfølgelig masser af spring, dans og boldspil. Hvis du er interesseret i badminton som valgfag, skal du selv medbringe ketsjer.

Hver aften byder på fællesaktiviteter og lejrliv med sang og fortælling.

Indkvartering 
Børnene afleveres på Dejbjerglund Efterskole lørdag d. 3. august kl. 8:30-9:00. 
Her indkvarterer vi børnene – de kan selv være med til at ønske værelseskammerater ved ankomsten. Dagseleverne møder ind i samme tidsrum. 
Vi har voksne instruktører på alle 4 linjer. Ligeledes er det 2 voksne idrætsuddannede, som er lejransvarlige. Dejbjerglunds forstanderpar, Gitte og Kjeld svæver i kulissen. Vi er klar til at give jer en tryg og lærerig sportscamp.

Sportscampen arrangeres af Dejbjerglund Efterskole i samarbejde med DGI Vestjylland

Dispensation kan aftales med Kjeld Lykke Christiansen på telefon 40383719.