Tilmelding & Ledige pladser

Tilmeld dig Dejbjerglund Efterskole

Skal du gå i 9. klasse eller 10. klasse? Eller skal du have begge år med?

Ønsker du et år på Dejbjerglund Efterskole anbefaler vi, at du er ude i god tid.

Fra det år du starter i 6. klasse, kan du tilmelde dig både 9. og 10. klasse. Tilmeldingen åbner den første hverdag i september kl. 8:00, og pladser fyldes op efter først-til-mølle-princippet.

Hvis du stiller dig i kø ved skolen den første hverdag i september før kl. 8:00, er dine chancer for en plads på skolen størst. Alle der står i køen, registrerer vi som tilmeldte kl. 8:00. Hvis du kommer langvejs fra, kan en ven eller et familiemedlem stå i kø på dine vegne. Møder du på skolen senere end kl. 8:00, registrerer vi din tilmelding, når vi noterer din ankomst.

Alle web-tilmeldinger registreres med eksakt tidspunkt, så jo før du melder dig til, desto større chancer har du for en plads på skolen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97341900 eller e-mail kontor@dejbjerglund.dk.

Tilmeld dig her!

Vælg den årgang, der passer til dit ønske, Vær opmærksom på, at du bliver sendt videre til en anden hjemmeside, hvor du skal udfylde tilmeldingsformularen.

Tilmelding til skoleåret 25/26 i 9. klasse + skoleåret 26/27 i 10. klasse åbner den 1. september 2022 kl. 8.00 efter “først til mølle princippet” – læs øverst på siden.

Venteliste

Er der ingen ledige pladser kan du tilmelde dig og komme på vores venteliste. Kontakt evt. Henriette på kontoret, for at høre hvor lang listen er.

Typsik vil ventelisten rykke meget ca. et år før skolestart.

Det er gratis at stå på venteliste.

Kontakt os

15 + 14 =

Hvorfor efterskole

Fordi vi skaber hele mennesker med fokus på både kroppen, hovedet og ikke mindst de menneskelige værdier. Vi byder alle – både elever og lærere – ind i fællesskabet og passer på hinanden. Det kan vi gøre, fordi vi er vild med det – og fordi vi har eleverne både, når det hele er hårdt, men også når det er rigtig sjovt.

N

Faglige udfordringer

N

Idrætsudfoldelse

N

Studierejser

N

FÆLLESSKAB