Emil Lomholt Thyrre

Emil er læreruddannet fra VIA University College i Aarhus i 2023, med fagene dansk, engelsk og samfundsfag. Her på Dejbjerglund underviser han i Engelsk, Kulturfag og fodbold. Emil er nemlig også uddannet fodboldtræner, og har UEFA B Licens. Han har selv spillet fodbold siden han var barn, men de sidste 5 år har det været trænerrollen der har fået det største fokus. Blandt andet har han trænererfaring fra Grenå IF, Odder IF og AGF.

Når Emil ikke selv er på banen som træner, ser han fodbold i tv´et eller på stadion. Derudover bruger Emil sin fritid på at være aktiv, og der bliver ofte spillet padel med vennerne eller kollegaerne eller trænet i fitness.

Emil har rødder på Djursland, og har boet 5 år i Aarhus, så weekenderne går ofte med besøg hjemmefra, eller en tur øst på. Emil bor i Ringkøbing, med sin kæreste.

Derudover elsker Emil at rejse og opleve verden, har boet 1 år i New Zealand, rejst i Australien og desuden har han haft et ægte ø-fodbold-eventyr på Øen Rarotonga, hvor han boede og spillede fodbold i nogle måneder.