Henriette L. Bach

Henriette er uddannet revisor-assistent og har efterhånden små 5 års erfaring med bogholderi og regnskab. Hun nyder at sidde med tal og få alt til at stemme til punkt og prikke.

Henriette gik på Dejbjerglund Efterskole i både 9. og 10. klasse. Hun synes det var nogle skønne år, og nu er hun glad for at ”komme på den anden side” af skrivebordet og slå sløjfe på sin Dejbjerglund-oplevelse.

Hun bor sammen med min mand, Kasper, og deres to piger, Sofie og Lærke, i Dejbjerg by. Hun er født og opvokset i Dejbjerg og elsker at bo i det lille sogn, hvor alle kender alle.

Henriette er en meget glad og smilende pige, som har krudt i røven og elsker at have mange bolde i luften. Hun laver selv gymnastik og har trænet flere foreningshold, bl.a. har hun været træner for Ringkøbing/Skjern-egnens juniorhold i flere år. Derudover skyder hun ænder og andre dyr, der krydser hendes vej, når tiden tillader det. I sin fritid elsker hun at være kreativ, både sammen med sin lille familie, men hun nyder også at sætte sig ved symaskinen, male, lave smykker, hækle, lave dekorationer og meget andet.