Mads Krogslund

Mads er læreruddannet i 2011 fra Silkeborg Seminarium med linjefag i matematik, fysik/kemi og samfundsfag. Han har på Dejbjerglund undervist på den samfundsfaglige linje og den naturfaglige linje i 10. klasse. Desuden har han undervist i matematik i 9. og 10. klasse og i naturfag i 9. klasse.

Han har været håndboldtræner gennem flere år. Mads har både trænet ungdomshold i 1.division og i ungdomsligaen, men har også optrådt i damehåndboldligaen som assistenttræner. Han store ambition er udviklingen af den enkelte spiller, hvor fokus ligger på at rykke de individuelle kompetencer så meget som muligt i hver træning.

Mads er massøruddannet med henblik på at kunne vejlede skadede spillere.

Mads er uddannet ungdomscoach. En coachuddannelse med fokus på samtalen med teenageren og udsatte unge.

Mads har en bred interesse af fritidsaktiviteter, som han dyrker, når det ikke lige står på undervisning på Dejbjerglund. Man kan finde ham i et hjørne med en guitar eller bag et klaver, hvor den musikalske side øves og holdes ved lige. Han kan også findes i træningscentret eller på landevejene i løbesko, hvor formen holdes ved lige. Og når det blæser nok, så kan han findes på Ringkøbing Fjord, hvor han lufter sine kites som kitesurfer. Når det blæser for meget, står den ofte på læsning i en god bog og lægning af et puslespil eller to. – Og ja, så kan han også findes i håndboldhallen eller fysiklokalet, som naturligvis er to store interesseområder i hans liv.