YES, så er den klar!

Vi har længe ventet på den, men nu er den her!

Vores nye kunststofbane med goal station, nye beach volleybaner og beachhåndboldbane er klar. Den blev indviet i silende regn med en fodboldkamp mellem RIF’s 1. hold og DE All STARS. En god kamp, med et ok resultat: 3-0 til RIF. Godt spillet alle mand!

På Dejbjerglund Efterskole spiller ca. 2/3 af skolens 140 elever fodbold. Tidligere har fodboldtræningen og kampene primært lagt i foråret og efteråret, men med den nye kunststofbane bliver det muligt at forlænge sæsonen, så bolden kan trille hele vinteren. Nu kan Dejbjerglund eleverne træne udenfor og invitere til kampe hele året og på alle tider af døgnet.

Elev Mads Stampe er vild med fodbold og glæder sig virkelig over de nye muligheder. For ham betyder det nye anlæg endnu mere fodbold! Også fodboldtræner og lærer Mads Tranekjer er klar til at give eleverne maks udbytte af de nye forhold.

”Dejbjerglund Efterskole prioriterer gymnastik, håndbold og fodbold, og vores faciliteter skal støtte op om dette. Vi skal følge med tidens krav, hvis vi vil tiltrække de unge fodboldinteresserede, og det vil vi.” siger forstander Kjeld Christiansen.