I uge 16 vil 1024 håndboldsko være aktive på fire håndboldbaner fra onsdag til fredag i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Dejbjerglund Efterskole er vært for DM i håndbold for efterskoler. 16 drengehold og 16 pigehold fra hele landet har kvalificeret sig til det store stævne, som befordrer en del planlægning og logistik af værtsskolen, men de er klar og glæder sig.

Det er første gang Dejbjerglund Efterskole er vært, men ikke første gang de deltager i DM. Det har altid været en stor oplevelse at være afsted med håndboldpigerne og -drengene. Denne gang er det dog ikke kun håndboldspillerne, der får en stor oplevelse, men alle 141 elever, da alle er involveret i praktiske opgaver og selvfølgelig også skal se en masse håndbold. Under selve stævnet vil Skjern Håndbold og Akademiet hjælpe til, men ellers er det efterskolen, der står for planlægning, koordinering og det praktiske.

De 550 gæster vil overnatte dels på Dejbjerglund Efterskole, i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter og på Den danske Design- og Håndværksefterskole (DHE). Køkkenet på Dejbjerglund Efterskole står for bespisning og det forlyder sig, at de har lavet alt i 1000 stk.; 1000 stk. pølsehorn, 1000 stk. burgerboller osv. Dertil har de indkøbt 100 kg oksekød til en spaghettiret og 150 kg pulled pork.

Stævnet har fået deres egen facebookside: Håndbold DM for efterskoler 2023 – Dejbjerglund Efterskole. Her vil kampene blive live streamet, ligesom resultater, billeder og videoer fra stævnet vil blive lagt op. Kampene er åbne for publikum.

Kampprogram kan ses her:

https://www.trackmyleague.com/web/da/cup/view?id=1783&fbclid=IwAR0SqbT5ZR3Gc07raUmh-1eBpIuuF5htgAeMxEkTAUjIn2uonPYPbmzai3I