EFTERSKOLERNES DAG – SØNDAG DEN 29. SEPTEMBER 2024 KL. 13-17

Har du endnu ikke set vores efterskole indefra, så er det bare med at komme afsted. Til Efterskolernes dag kan du opleve og fornemme en levende og sprudlende efterskole.

Vidste du i øvrigt at vores elever elsker sport, og til Efterskolernes dag indtager de med stor sikkerhed alle skolens faciliteter.

På fodboldbanerne og i vores nye goal station sparkes bolden i mål, i hallen er bolden fyldt med harpiks, mens vores elever vil være flyvende i springcentret. I vores dansestudie, kan du finde rytmen, når fede beats flyder fra højtalerne – kort sagt er hele skolen i gang.

På rundvisningen  vil vi sikre, at du kommer forbi skolens profilfag; gymnastik, håndbold, fodbold, men også får et indblik i skolens boglige fag og vores hverdag.

Sport og boglighed

Selvom fællesskabet er Dejbjerglund Efterskoles omdrejningspunkt, bruger vi på Efterskolernes Dag også tid på vores boglige faciliteter. Vores passionerede lærerteam elsker at undervise – det er din garanti for varieret, udfordrende og spændende undervisning.

Læs mere om boglighed her.

Kan du ikke komme på dagen?

Kan du ikke deltage til Efterskolernes Dag 2024, så kan vi heldigvis tilbyde andre løsninger. Vi holder også Åbent hus i løbet af efteråret og nogle enkelte i løbet af foråret (datoer offentliggøres senere), Hold øje med siden her eller følg med på vores facebookside, hvor vi fortæller om åbent hus-arrangementer.